Gránit Babaváró Hitel – online VideóBankon keresztül, 200 ezer forint ajándékkal

A gyermeket tervező pároknak a jelenlegi magas kamatkörnyezetben jelentős segítség a 2024. év végéig 10 millió forint összegben igényelhető Babaváró támogatás, amely kamatmentessé válik már az első gyermek 5 éven belüli megszületése esetén. Ráadásul szabadon – tehát akár lakáscélra – felhasználható!

A támogatást ráadásul teljesen digitálisan lehet a Gránit Banknál igényelni, ahol a szerződéskötéshez sem kell kimozdulni otthonról, mert VideóBankon keresztül lebonyolítható. A gyors és könnyű ügyintézéshez most 200 ezer forint jóváírás párosul a Gránit Bankban 2023. június végéig befogadott kölcsönigénylések esetében*.

THM kamattámogatással: 0,43%

 

THM kamattámogatás nélkül: 12,68%.**

Otthonteremtés hitel segítségével

A jelenlegi magas kamatkörnyezet jelentősen befolyásolja a családok otthonteremtési vagy akár a lakáskorszerűsítési terveinek megvalósítását.

A gyermekvállalásban gondolkodó fiatal pároknak azonban rendelkezésére áll a Babaváró hitel, amely szabadon – tehát akár lakáscélra – felhasználható, az első 5 évben kamatmentes, és amennyiben az első gyermek – a kölcsön folyósításától számított 5 éven belül – megszületik, ezt követően is végig kamatmentes marad.

Amennyiben a család további gyermeket tervez, további kedvezménnyel számolhat, ugyanis a hitelszerződés megkötését követően a második gyermek érkezésével a fennálló tartozás 30 százaléka elengedésre kerül, és ha harmadik gyermeket is vállal a család, akkor a teljes fennálló kölcsön vissza nem térítendő támogatássá alakul.

Kézenfekvő megoldás tehát a Babaváró hitel azoknak a gyermeket tervezőknek, akik lakáskorszerűsítéshez vagy lakásvásárláshoz keresnek kedvezményes forrást, emellett bármilyen egyéb, a gyermekkel összefüggő kiadás fedezésére, pénzügyi tartalékok képzésére is az egyik legjobb megoldás.

Babváró hitel igénylése online, egyszerűen

A hitel igényléséhez akkor sem kell kimozdulni otthonról, ha elakadunk és személyes ügyintézői segítségre lenne szükségünk. A Gránit Bank egyedülálló, 100 százalékban online hiteligénylési és VideóBankon keresztüli szerződéskötési folyamata mindezt lehetővé teszi.

Felhasználóbarát kalkulátor segít eligazodni, hogy a kamatmentes támogatáshoz milyen feltételeknek kell megfelelni, könnyen és gyorsan kiszámolható, mekkora babaváró hitelre jogosultak az igénylők.

Ezt követően e-mail címmel történő regisztrációval létrehozható egy Digitális Ügyfélfiók, amelyen keresztül tájékozódni lehet a hiteligénylés teljes folyamatáról, letölthető és online kitölthető az összes igényléshez szükséges nyomtatvány és online be is nyújtható a kölcsönkérelem.

A kérelem beküldését követően a Bank ügyintézői egyeztetnek minden fontos részletet az igénylőkkel, hogy sikeres legyen a hitelkérelem befogadása.

Az igénylés véglegesítésére és a szerződéskötésre előre egyeztetett időpontban videóhívás keretében kerül sor. Ezt követően 2 munkanapon belül folyósításra kerül a Babaváró kölcsön összege a Banknál ugyancsak teljesen online megnyitott folyószámlára és ugyanezen a számlán a kölcsön folyósításának napján jóváír a Bank 200 ezer forintot.

A hirdetésben szereplő Babaváró kölcsönt a Magyarország Kormánya által biztosított babaváró támogatással nyújta a Gránit Bank.

*A 2023.05.01 és 2023.06.30 közötti időszakban befogadott Babaváró kölcsönigénylések esetén a Bank egy alkalommal 200.000 Ft-ot jóváír az ügyfél kölcsönszerződésében szereplő folyószámláján a Babaváró kölcsön folyósításának napján, amennyiben a kölcsön folyósítása 2023.07.31 napjáig megtörténik.

**A teljes hiteldíj mutató (THM) a hitel teljes díjának arányát fejezi ki a hitel teljes összegéhez viszonyítva éves alapon és százalékban kifejezve. A Gránit Babaváró Kölcsön kondíciói: maximális hitelösszeg: 10 millió Ft, maximális futamidő: 20 év, THM (Kamattámogatással): 0,43%, THM (Kamattámogatás nélkül): 12,68%. A THM (kamattámogatással) értéke azzal a feltételezéssel került meghatározásra, hogy a futamidő 5. évének végén születik meg az első gyermek (azaz a teljes futamidő alatt jogosulttá válnak az állami kamattámogatásra az Adósok) és kérik 3 évre a törlesztés felfüggesztését, amely idővel a futamidő meghosszabbodik. A THM (kamattámogatás nélkül) értéke azzal a feltételezéssel került meghatározásra, hogy nem születik meg az első gyermek a futamidő első 5 évében (azaz a hátralévő futamidőre nem jogosultak az állami kamattámogatásra az Adósok) és a futamidő első 5 évében kapott kamattámogatást vissza kell fizetni az 5 éves időszak lejártát követő 120. napon belül.

Jelen kommunikáció nem minősül ajánlattételnek, az abban foglalt információk tájékoztató jellegűek, a tájékoztatás nem teljes körű, csak a figyelem felhívására szolgál. A Babaváró Kölcsön és a Babaváró támogatás részletes leírását, feltételeit és kondíciót a 44/2019. (III.12.) Kormányrendelet, a vonatkozó szerződés, a Kockázatvállalással kapcsolatos Lakossági ügyletek Általános Szerződési Feltéltelei, az Üzletszabályzat, valamint a hatályos vonatkozó Hirdetmény (https://granitbank.hu/upload/hirdetmenyek/HIRDETMENY_a_Babavaro_Kolcsonrol_20230501.pdf) tartalmazza, melyek megtekinthetők https://granitbank.hu/lakossag/hitelek/babavaro/ weboldalon.

Tartalom