Miért jó választás a falmatrica gyerekszobába?

A gyerekszoba az egyik legfontosabb helyszín a lakásban. A csemeténk itt tölti napközben a legtöbb idejét, így egyáltalán nem mindegy, hogy néz ki. A bútorok, lakberendezési kiegészítők fontos elemei ugyanúgy, ahogy a falak is. Az egyszínű falfelületek itt is lehetőséget adnak arra, hogy kidekoráljuk őket. A falmatrica például több szempontból is remek választásnak bizonyul. Egyrészt azért, mert nagyon különlegessé tudjuk tenni vele a gyerekszobát. Másrészt pedig azért, mert nemcsak egy szép dekoráció lehet, hanem akár egy hasznos eszköz is a tanuláshoz.

Kellemes hangulatot teremt

A falmatrica bármelyik gyerekszobában jól mutat. Egészen különleges hangulatot tudunk teremteni vele, függetlenül a szoba stílusától vagy a fal színétől. Csak egy nagyobb üres falfelületre van szükségünk a felhelyezéshez, utána pedig máris élvezhetjük a látványt, ami nemcsak a mi, hanem a csemeténk tetszését is garantáltan elnyeri majd.

Melyik gyerkőc ne szeretné, ha a mesevilág hirtelen valósággá válna körülötte? A falmatricákkal pontosan ezt a hatást lehet elérni. A katicamatrica.hu oldalon nagyon sok olyan mintát, illetve motívumot találhatsz, amik jól passzolnak a gyerekszobába. Mit szólsz a pillangókhoz? Na és a süni, mókus pároshoz? Vagy a nagyméretű alvó macihoz? Ezek mellett a majom, bagoly, kutya, zsiráf, tigris és elefánt motívumokat is megtalálod.

Nemcsak szép, hanem hasznos is

 

A falmatrica kétség kívül egy nagyon különleges lakásdekoráció, ami a gyerek- és babaszobába is jó választás. Az állatminták biztonságos környezetet teremtenek a kicsiknek. A látványuk megnyugtatja és jó érzéssel tölti el őket, hiszen azonnal eszükbe jut róluk a kedvenc estimeséjük vagy mesefilmjük.

Egy gyerekszobával csak akkor lehetünk igazán elégedettek, ha a csemeténk szeret ott lenni. A falmatricák pedig segítenek a barátságos és szerethető hangulat megteremtésében.

Ugyanakkor nemcsak dekorációként funkcionálhatnak, hanem az oktatás egyik szórakoztató eszközeivé is válhatnak. Gondolunk itt például a krétával írható matricákra, amikre a gyerekek felírhatják az aktuális leckéjüket. Ott van az iskolai ABC-t formázó, több részes matrica is, ami szintén nagy segítség lehet a tanulásban.

A kistigrises mérőszalag alakú matrica is nagyon hasznos. Ennek van zsiráfos, illetve zsiráf-maci és zsiráf-majom változata is. Amellett, hogy meg tudjuk mérni vele a csemeténk testmagasságát, a számokat is tanulmányozhatja az egyenesen. Tudtad, hogy van szorzótáblás falmatrica is? Ezzel pedig játékos formában tudja a lurkó gyakorolni a számolást.

Tartalom