Ötletes fürdőszoba tippek jutányosan

Minél nagyobb a család, annál nagyobb szükség van a lakásban egy nagy fürdőszobára. Sajnos azonban –főleg a panelházak esetén- nincs mindig lehetőség ennek a kivitelezésére. Azoknak az otthonoknak, ahol a szóban forgó helyiség kis paraméterekkel rendelkezik, a fürdőszoba tippek nyújthatnak segítséget.

Ha nem is elegáns, de nagyon praktikus megoldásnak számít, ha üvegajtó helyett zuhanyfüggönnyel zárjuk el a kabint, hiszen így rengeteg helyet spórolhatunk meg.

A fürdőszoba tippek közül a második hathatós ötlet a lekerekített bútorok.

Vagy akár a lekerekített mosdókagyló alkalmazása, hiszen így nemcsak esztétikailag tehetjük vonzóvá a belső terek világát, de kivédhetjük azt a sérülést is, amit a szögletes sarkok jelentenek. Sokan úgy gondolják, a kisebb méretű helyeken a nagy minták nem mutatnak jól, holott ez koránt sincs így.

 

A fürdőszoba tippek közül az egyik legfrappánsabb és furfangosabb a nagy minták használata, amelyek a falat, a padlót vagy akár a plafont is díszíthetik.

Remek ötlet lehet a kád és a zuhanyfülke kombinálása.

Egy elegáns üveglap segítségével könnyedén elkülöníthetünk a fürdőszoba egyéb részeitől

Akár kiváló megoldás lehet a hely növelésére tett kísérletben a besüllyesztett polcok alkalmazása is. Ez az eljárás nemcsak praktikus és hasznos, de ötletes és szemet gyönyörködtető is.

Az igazán pro lakberendezők akár törölköző tartót is felszerelhetnek az imént említett üveglap száraz oldalára, ami, valljuk be, valóban egyedi meglátás. A tapasztalat azt mutatja, a lakásdekoráció keretein belül sajnos ritkán kerül sor a WC mögött lévő fal kihasználására.

Ha úgy döntünk, nem hagyjuk parlagon heverni az üres falat, a besüllyesztett polcok mellett akár egy esztétikus, hangulatos képet is a falra függeszthetünk, ami által növeljük a fürdőszoba hangulatának nagyszerűségét.

fürdőszoba tippek

A polcok és egyéb tárolók valóban rengeteg hellyel ajándékozzák meg a lakókat, így nyugodtan használjuk őket bárhol, ahová el- és beférnek.

A fürdőszoba tippek között előlelő helyen szerepel a sarkok kihasználhatósága is ugyanis a sarok mosdó és a falba szerelt csaptelep kitűnő lehetőséget nyújt arra, hogy rengeteg helyet felszabadíthassunk.

Ha mégsem a sarokba szeretnénk tenni a mosdót, igyekezzünk minél keskenyebb profilút választani, ami a falhoz simulva szinte észrevétlenül uralja majd a teret. Abban az esetben, ha már egy ideje esedékes a fürdőszoba átgondolása, emellett pedig folyamatos küzdelem az élete a helyhiány miatt.

Érdemes megfogadni az imént felsorolt fürdőszoba ötleteket, higgye el, a káprázatos végeredmény magáért fog beszélni.

Tartalom