A legjobb falmatrica ötletek 2020!

Manapság nagy divatnak örvend a falmatrica, vagy faltetoválás, ahogy itthon sokan nevezik. Cikkünkben utánajártunk, hogyan láthathat neki Ön is Otthona szebbé varázsolásának.

Falmatrica ötletek 2020-2
Falmatrica ötletek 2020-2
Falmatrica ötletek 2020
Falmatrica ötletek 2020
Falmatrica
Falmatrica 2
falmatrica
falmatrica 3

Külön boltok szakosodottak erre az iparágra, ma már nem nehéz beszerezni ezeteket a csodás dekor varázs elemeket.

A lehetőségek tárháza gyakorlatilag korlátlan a falmatricák segítségével!

Van, aki otthon maga készíti el ezeket a csodálatos fal díszítéseket és vannak, akik boltból vagy festőművészektől szerzik meg az ösztönzést, vagy a terméket. Ez az egyik talán legszebb ajándék ötlet amivel kedveskedhet szeretteinek. Összeállításunkban néhány ötletet hoztunk el Önnek, hogy megvalósíthassa álmai Otthonát.

Mi is az a falmatrica?

 

A falmatrica, vagy faltetoválás egy műanyagból készült, egyik felén ragasztóval ellátott általában formára vágott dekorációs elem. Melyet két különleges fólia közé tesznek, így egészen egyszerű a felrakásuk. Mivel sok esetben előre legyártott matricákról van szó, így nem igényel nagyobb szaktudást felhelyezése. Persze gyakorlat teszi a mestert.

A boltokban kapható változatok rendszerint használati utasítással jönnek, így Ön is nyugodtan nekiállhat Otthona dekorálásának.

A falmatrica nagyon divatos díszítő elem lett napjainkban, főleg nappaliba, gyerekszobába és irodák díszítésére használják. A matrica alkalmazható festett falra, tapétára, fára, fémre, üvegre, csempére, és műanyag felületekre is.

Összeállításunkban erre is hoztunk pár példát:

falmatricák
faltetoválás
fal dekoráció

Hol lehet falmatricát venni?

Manapság az interneten szinte minden megvásárolható! Így van ez a falmatricákkal is. Hazánkban is sok bolt szakosodott erre, de akár a nagyobb barkács áruházak polcain is találunk már ilyen díszítő elemet.

Érdemes azonban felkeresni az erre szakosodott dekor boltokat, mint például a dekorvarázs, ahol akár egyedi elképzeléseit is megvalósítják! Legyen szó bármilyen felirat, kabalafigura vagy egyéb fantáziadús ötlet.

A falmatrica felhelyezése és eltávolítása.

A boltokban, vagy az interneten rendlehető dekorációs elemek közül azért számít a falmatrica a legkeresettebbnek, mert felhelyezésük és leszedésük nem igényel különösebb szaktudást. Mivel a csomagba érkezik hozzá használati utasítás, így ön is bátran nekiállhat otthon.

Felrakása:

Eltávolítjuk a fehér színű védőfóliát, így, hogy a matrica az átlátszó felületen maradjon.

Majd óvatosan feltesszük a falra és a csomagban található simító eszközzel szépen felvisszük a felületre. Ügyelve arra, hogy ne maradjon levegő buborék a matrica alatt.

Miután felvittük a matricát, egy egyszerű mozdulattal eltávolítjuk róla az átlátszó fóliát és már kész is a falidékor.

Eltávolítása sem sokkal bonyolultabb ennél, hiszen egy éles késsel egyszerűen alá nyúlunk a matricának és már le is tudjuk húzni a falról.

További ötletekért nézzen körül oldalunkon.

Tartalom